TRGOAUTO – Sve na jednom mjestu za sigurnu vožnju u zimskim uvjetima

Kategorija: Akcije | Datum objave: 10. 12. 2020.

POŽEGA – Budite spremni za zimske uvjete na cestama. “Trgoauto” nudi vrhunske Yuasa akumulatore sa minimalnom garancijom od tri godine, ali i servis koji će vaš automobil pripremiti za zimu.

Kako dolaze hladniji dani i vaš automobil od vas očekuje malo brige i pažnje, stoga svakako navratite u auto servis „Trgoauto“ koji se nalazi u ulici Kneza Trpimira 40 gdje će vaše vozilo vrhunski mehaničari pripremiti za predstojeće hladnije dane. Upravo hladniji dani dovode do problema sa pokretanjem automobila stoga u ponudi trgovine „Trgoauto“ imaju vrhunske YUASA akumulatore koji garantiraju korištenje ovog proizvoda najmanje tri godine a oni malo skuplji modeli čak četiri godine garancije, uz to ako donesete stari akumulator dobivate dodatnih 10% popusta na cijenu novog.U ponudi su i cijenom povoljniji Topla akumulatori ali i oni imaju garanciju minimalno dvije godine.Moramo spomenuti i cijene koje se kreću već od 330 kuna.Naravno u „Trgoauto“ trgovini koja se nalazi u ulici Vjekoslava Babukića 11 možete nabaviti sve vrste guma za predstojeću zimu te tako ostvariti besplatnu montažu u servisu.

„Trgoauto“ tvrtka koja se dugi niz godina bavi prodajom svih potrebnih automobilskih dijelova u svoje dvije trgovine u Požegi i Novoj Gradišci i na lageru ima više od 6000 artikala.Ovdje moramo spomenuti da su u ponudi dijelovi i oprema za motocikle, a ako trenutno u ponudi nema baš onaj dio koji vi trebate dijelovi se naručuju te stižu u roku od jednog radnog dana.

Naravno u stalnoj ponudi su filteri zraka, filteri ulja, filteri goriva te kabine, zatim diskovi, disk pločice , ovjesi, sviječice, sijalice.Ne treba zaboraviti ni zimski program poput antifriza i tekućina za hladne zimske uvjete. Osim toga u ponudi je i veliki izbor motornih ulja po najpovoljnijim cijenama – Mobil, Shell, Elf, GM, Castrol. Kvaliteta i povoljne cijene odlika su i Knecht i Wix filtera, japanskih dijelova, kao i kvalitetnih ležajeva njemačke tvrtke NK, pa Boschove i NGK svjećice, Pagid-ovi diskovi i disk pločice.

 

Posebno važno je i to da se na sve radove u dobro opremljenom servisu dobiva račun te garancija na obavljen posao i ugrađene dijelove stoga navratite u „Trgoauto“ jer uz iskustvo, kvalitetnu uslugu i dragocijen savjet vi i vaš automobil možete sigurno i pouzdano poći na put.